Amics Closos

Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià

amicsclosos@gmail.com

 
 
AMICS dels Closos
Fer-se Amic / Amiga
  Associació
  Junta Directiva
  Socis d'Honor
 

Socis fundadors

  Beca
  Estatuts (pdf)
 

les Xarxes
Blog
Facebook
Twiter
 
els CLOSOS DE CAN GAIÀ
  Jaciment
  Projecte Closos
  Equip Closos
  Publicacions
 
 
JORNADES estudis locals
  III Jornades
  IV Jornades
  V Jornades

Equip Closos

Actualment, l’equip director del Projecte Closos ho composen cinc persones:

Bartomeu Salvà Simonet, llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona (1994). DEA per la Universitat de Barcelona (1999). Professor Associat del departament de Prehistòria de la Universitat de les Illes Balears. Membre del grup Grup de Recerca Arqueobalear, departament de prehistòria de la Universitat de les Illes Balears.

Joan Fornés Bisquerra, llicenciat en Història per la Universitat de les Illes Balears (2000). Membre del grup Grup de Recerca Arqueobalear, departament de prehistòria de la Universitat de les Illes Balears.

David Javaloyas Molina, llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona (2005). DEA per la Universidad Complutense de Madrid (2007). Investigador predoctoral adscrit a la Universitat de les Illes Balears. Membre del grup d’investigació Arqueobalear, departament de prehistòria de la Universitat de les Illes Balears.

Llorenç Oliver Servera, llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona (2007). Màster en arqueologia per la Universidad de Granada. Membre del grup Grup de Recerca Arqueobalear, departament de prehistòria de la Universitat de les Illes Balears.

Gabriel Servera Vives, llicenciat en Historia per la Universitat de Barcelona (2006). DEA per la Universitat de les Illes Balears (2009). Membre del grup Grup de Recerca Arqueobalear, departament de prehistòria de la Universitat de les Illes Balears.

A més, el Projecte Closos està inclòs en el Grup de Recerca Arqueobalear de la Universitat de les Illes Balears i tots els treballs compten amb la cobertura científica d’un ample equip d’investigadors i amb la seva infraestructura científico-tècnica.